Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man säger tack för denna sommar och denna tid!




 
Hamnfestivalen är i full gång här i stan och jag har helgen till ära bakat en Festivalbakelse med browniebotten, hallon/lakritstryffel och mjölkchokladmousse som vi började servera här på kafeet med början igår! 
I morgon lördag är vår sista dag för säsongen och det känns märkligt att vårt lilla sommarkafé ska stänga. Det har varit en fantastisk sommar på många sätt! Många, långa och intensiva dagar men också roliga. Framför allt värmer det att så många kommit och slagit sig ner i trädgården och fikat, trots ibland dåligt väder! Otroligt roligt! Tack alla!!
För mig personligen känns det lite extra sorgligt att behöva säga adjö denna sommar. Allt roligt har också ett slut och för mig blir det här den sista sommaren i kaféverksamhet här i Oskarshamn. Kafeet kommer dock  att finnas kvar och drivas vidare av  Charlotte och jag önskar henne all lycka till. Men C&C Trädgårdskafe håller alltså öppet sin sista dag idag i morgon lördag. Är så glad för tiden här, allt jag lärt mig, alla fina människor jag mött och för möjligheten att få baka till alla er som kommit och förgyllt oss med er närvaro! Självklart kommer jag fortsätta baka...och vem vet...kanske öppnar jag ett nytt kafé på närmre håll, i Skåne och där jag bor. Det är min förhoppning i alla fall!

Men nu kör vi sista dagen denna sommar! Vi är laddade och jag ser fram emot en sista härlig sommarkafedag! 

Kram Cecce
Kommentar postad
jag håller tummarna på skåne.......kram anette
Kommentar postad
Så vemodigt & sorgligt för dig,håller tummar för Charlotte♡ ...
/Kram
Kommentar postad
Kan förstå att du vill finnas i Skåne nära ditt.
Men gott fika har/hade ni i alla fall:).
gun
Svar: Var du och hälsade på oss?:-)Kram Cecce
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben