När man tänker färg, form och smak.
Har ägnat större delen av kvällen åt att surfa runt på nätet efter inspiration och ideer från olika typer av dessertbord. Och det finns mycket att hitta bland bakbloggar och printrest. Ett behagligt kvällsnöje både för öga och gom. Bilderna jag visar hittade jag i bildarkivet (som jag för övrigt håller på att rensa och katalogisera) och är från juni 2012 då Emsen fyllde 17. Ett tag sedan alltså. Det är väl inget dessertbord i egentlig mening, men jag kommer ihåg att jag tänkte färg, form och smak. När man gör ett dessertbord brukar man utgå från ett tema eller färgskala och bygga i olika nivåer och brukar bestå av mindre bakverk - som tapas ungefär. Fast söta.
Om mindre än en månad ska jag medverka till att göra ett bröllopsdessertbord och behöver inspireras. Mina tankar och funderingar rör sig alltså just nu i bröllopssfären. Bröllopsfoton och bröllopsdesserter. Sämre tankar kan man ju ha, ha ha.
Hoppas ni alla har det bra! Nu ser vi fram mot lördag och helg!
Kram Cecce
Ramona
Fantastiskt vackert! Du är bäst!