Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man tar sig ut på is och i galopp och landar lyckligt hemma.

 
Igår tog vi oss ut ur allt det julmysiga och sillpösiga för att inviga Lillans nya skridskor som hon fått i julklapp! Det blev några första stapplande steg på isen men sen kom de i gång!
 
 
Efter ishallen begav vi oss ut i skogen och ridstallet där min syster och systerdotter skulle ha ridlektion! Spännande att få se och uppleva deras intresse på nära håll! Och inte minst härligt att komma ut i naturen efter all julmat och svulstiga turer kring gotteborden.
 
 
 
 
 
 
 
 
Min fina syster med "sin" häst.
 
 
 
Tycker det är ganska modigt att våga sig upp på hästryggen i full galopp. Inget för mig men imponerande för de som klarar.
 
I förmiddags lämnade jag, mellansonen och Lillan det stora huset för att ta oss ner till skåne igen. Vaknade till snö, vilket i sig är trevligt men mindre kul att köra bil i. Tackade gud för mina nya vinterdäck och körde de tjugofem milen söderut utan problem. Med i bilen fanns också två av kusinerna som ska tillbringa nyår med oss. Mysigt att få fortsätta varandet med kusingemenskap! Fullt hus här alltså - med fyra ynglingar i boet.
 
Har börjat fundera så smått på nyårsmenyn och surfat runt på nätet efter en lämplig dessert. Någon som har ett bra förslag? I så fall får ni gärna tipsa! Just nu lutar det åt något glassigt. Dels för att det är gott och går hem hos de flesta, men även för att det är enkelt. Enkelt och gott - är alltid ett vinnande koncept!
Mer om nyårsmenyn lite senare för nu ska här bäddas extra sängar till våra gäster innan timmen har blivit alltför sen.
 
Må så gott!
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
God fortsättning!

Vad mysigt ni verkar ha haft det :-)
Kul med skridskor o mysigt med djur
Själv har jag mycket respekt för dessa stora djur...men de är fina att titta på :-)

Ha en fin kväll!
Kram ❤

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben