Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Nyårsmeny - tips och funderingar.

 
 
 
Oxfile med charlottenlök, champinjoner och persilja serverade med rödvinssås och klyftpotatis.
 
 
Chokladterrine med blåbärsglass och lakritssticks
 
Min nyårsmeny 2013!
I fjol arbetade jag på cafeét fram till nyårsafton och hade förmånen att få landa hemma hos mina goda vänner i Helsingborg lagom till nyårskvällen och blev bjuden på middag. I år är det min tur att bjuda samma vänner på nyårssupe´och funderar på vad jag ska hitta på att bjuda på denna sista dag under 2015.
Det finns ju så mycket gott! Är det någon som vill prova mina tips på förrätt och efterrätt är det bara att klicka på länken under bilden så kommer ni till receptet.
 
I dag ska jag köra mellansonen och hans kusin till Helsingborg där de ska tillbringa dagarna fram till nyår, då de ska fira nyår på läger. Och så har jag lovat Lillan och kusinen en tur till shoppingcentret Center Syd där bland annat ett Monopolspel ska inhandlas och en leksak till vår lilla hamster. Enligt barnen har hon tråkigt i sin lilla bur och behöver stimulans. Inte vet jag, men väljer att lyssnar på hamsterfantasterna.
 
Om en liten stund får jag också besök av en vän som ska stanna här under några dagar. Ska bli hur trevligt som helst. Promenader. Monopolspel. Umgänge. God mat Och en massa prat väntar. Skulle tro det blir en hel del planerande inför nyårsfesten på torsdag också! Ska försöka kika in här under dagarna som kommer, i annat fall önskar jag er riktigt fina dagar framöver. 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Det ser som vanligt underbart gott ut och dina bilder är fantastiska!
Ha en riktigt fin vecka och berätta gärna sen vad det blev för nyårsmat.

En varm kram till dig och GOTT NYTT ÅR!
Anneli

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben