Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man sätter färg på tillvaron.

 
 
 
Skånsk vinter.
 
Bilderna är tagna i början av januari, den översta strax efter jul, men de kunde lika gärna varit tagna idag. Fortfarande barmark och gräsets gröna strån sticker fram i allt det annars gråsörjiga.
Ibland försöker snöflingorna leta sig igenom regndropparna som snarare känns som småspspik, men tycks inte orka hela vägen fram. I alla fall inte i denna delen av skåne. Kanske sällar vi oss till resten av Sverige nästa vecka och får se lite snö  då temperaturen enligt prognosen skulle leta sig ner under nollstrecket. 
 
 
För att överleva i gråskalan satte jag färg på tillvaron under gårdagen med att provbaka små chokladkakor innehållande Marabous nya chokladkaka med Japp. Har ni smakat? Kunde inte avhålla mig från att köpa med mig en chokladkaka hem under lördagshandlingen. Hälften åts upp right away kan jag meddela, och av resten bakade jag kakor. Inte så dumt! Receptet ska ni få senare under veckan, liksom recept på vaniljglass med hackad jappchoklad. Är det lördag så är det, och då håller vi inte igen på godsakerna.
 
Nu ska jag skynda mig och göra mig iordning inför dagens födelsedagskalas. Min systerson fyller tio och vi ska packa in oss i bilen tillsammans med min andra syster för att åka milen norrut för att fira med syskon, morföräldrar och kusiner. Mer godsaker väntas. Det ryktas om semlor.
 
Önskar er alla en härlig söndag, vad ni än ska företa er!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
ja alla sätt är bra även de dåliga ibland :)
Kommentar postad
Har ni inte fått någon snö idag? Hoppas din söndag har varit skön. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben