Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Första inlägget...


 
 
...år 2015!
Inläggen har inte haglat direkt över jul-och nyårshelgen. Kan bero på att tiden inte räckt till mellan alla transporter mellan de olika destinationer jag befunnit mig på den senaste veckan, på att jag fyllt dagarna till bredden med familjesamvaro, umgänge med vänner, cafeverksamhet och tidiga bakmorgnar men också på vila från tillgänglighet och uppdateringar.
 
Kroppen, men framför allt sinnet är nu trött och jag ser fram emot några dagars skön vila innan arbetskarusellen börjar igen. Har tillbringat hela morgonen här vid köksbordet. I tystnad i skenet från stearinljuslgorna och med bruset av blåst och stormvindar utanför husknuten. Mäktigheten i det! I ensamheten och eftertänksamheten och ett stycke blankt blad som fyllts med målbeskrivningar och meningsfulla tankar inför detta nya år (som för övrigt är Getens år, läste jag nyss). Finner en hel del nyttigheter i just detta: Att summera och planera för att utvecklas framåt. För det är det ja vill. Gå framåt. Inte bakåt. Nya mål. Nya förhoppningar om en framtid där jag får fortsätta utvecklas i att baka och servera fantatsiska små kakor, ge av mig själv och sprida njutning och glädje i en stressad värld och visa på livets alla goda stunder.
 
 
 
Mia - ena hälften av nyårskvällens värdpar.
 
Det gamla och det nya firades med vänner i Helsingborg. Och ingenting fattades. Allt från laxrullader, oxfile och glassbomb med italiensk maräng till raketer, stämsång och en massa prat och en föreställning om Rosamunda och Per Erik...ha ha. Dessa yngsta alltså! 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vi har firat nyår tillsammans i fjorton år! En fin och bra tradition som jag hoppas kan fortsätta i fjorton år till. Gamla, fina vänner ska man vara rädd om!
 
Nu, kära läsare ska jag fortsätta njuta av ledigheten. Vandra planlöst i mjuka kläder och känna nyåret i mig. Den yngsta ska hem till sin pappa och jag ska försöka hinna i kapp i hem och hushåll. Inte på något kravfyllt sätt utan snarare ett behagligt lunkande med dammtrasan i näven.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Underbart första inlägg ♡ ...
God fortsättning finaste du/Kram
Kommentar postad
Härligt nyårsfirande! =D
God fortsättning på det nya året
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben