Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man gör ett nytt försök.

 
 
Har tillbringat en del av kvällen här, i Lommas simhall, i ett nytt försök i simgruppen Medly arrangerad av simkubben Hajen. Nåja, det gick något bättre än förra onsdagen då den Lilla tog spjärn mot allt vad simträning heter. Det ojades en del även idag, men efter samtal med den rara simansvariga som mycket väl kunde förstå det läskiga i att påbörja något nytt utan att ha något tryggt (läs kompis) att luta sig mot, kom vi överens om att bara åka dit och titta på den pågående träningen.
 
 
 
Ett lyckat tilltag. Där satt vi på kaklat underlag och bekantade oss med tränare, simövningar och kommande simkompisar och helt plötsligt kändes det inte så läskigt längre.
 
 
 
På söndag hoppar vi i baddräkterna minsann. Jag har för avsikt att idka egen simträning på andra sidan bassängen. Gillar egentligen inte badhus men kan se vinningen med både en ny form av träning och att finnas till hands om det skulle behövas. 
 
So far. So good.
 
Värre var det i morse då jag försov mig rejält och därmed även resten av familjen. En riktig sunkmorgon. Lillan pep någonstans i yrvakenhet och stresstuggade mackor: Säg att detta är en mardröm??!
Det hela räddades upp av förstående kollegor som stod beredda med en stoor kopp kaffe vid inträdandet på institutionen. Tackar ödmjukast för det.
 
Ikväll dubblar jag antalet väckningssignaler och hoppas på det bästa.
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
simma ska ju vara bra motion och skonsam
Kommentar postad
Lycka till i bassängen! Det tillhör inte heller mina favoritplatser. Du är väl vaken nu??? Kram Anette
Kommentar postad
Aj vilken morgon - ibland blir det bara lite fel! Tur med förstående kollegor!

Kul med simträning. Perfekt att passa på medan dottern tränar!

Kram Malin
Kommentar postad
Hua, för att försova, hela dagen blir ju knas när man får tokstarta så där jobbigt abrupt... Hoppas du fick en bra dag trots allt!

Perfekt att kunna kombinera egen simträning samtidigt som lillan tränar på andra sidan. Håller med dig om att simhus är så där lagom fräscha...

Ha det bäst!!

Kramar Bella
Kommentar postad
Inte roligt att förZzzZZ sig,men mysigt att simma & så fina ni är ♡ ...
/Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben