Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man gör cakepops-favoriter och har fullt upp.

 
 
Bilder från gårdagskvällens cakepopspyssel. Ett riktigt bra sätt att varva ner efter en dag på Tosselilla om ni frågar mig. Det kan nämligen vara ganska rofyllt att få ägna sig åt kreativt görande, även då man har ett pressat tidsschema att följa. Bara jag och händerna, en skål med choklad och en massa strössel i försommarkvällen.
 
Valde att doppa cakepopsen i vit choklad och dekorera med gult och blått strössel eftersom jag tyckte det passade bra i studenttider. Dessa cakepops kommer nämligenstå till förfogande på dessert bordet i morgon, bland biskvier, prinsesstårta, färskostmoussetårta och choklad/lakritstårta. Tror de kommer bli barnens favorit om inte annat.
 
Recept på cakepops hittar ni här.
 
 
 
Nu börjar jag så smått bli färdig i bakförberedelserna inför morgondagen. I dag ska jag göra vaniljkräm, vispa grädde och fylla prinsesstårtorna som får stå och gotta till sig i kylen över natten innan de täcks med marsipan i morgon. Och så ska jag baka två chokladkakor/ tårtor. Och köpa nya skor till Lillan. Och tvätta skjortor. Och köpa studentbuketter. Och.....
Nåja. Jag hinner nog. Det måste jag bara göra....ha ha.
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Du har det tufft just nu men i morgon kan du andas ut. Du klarar det och hinner allt för det gör man bara. Kram gun
Kommentar postad
Så fin du får dina!
Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben