Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man sätter ledighetsrutinerna.

 
Livet i sommarledigheten fortsätter. Har några dagars fri tid kvar innan arbetet på cafeet tar vid och jag försöker suga ut så mycket det bara går av sköna sommarkvällar och stressfria sovmorgonar. I dag slog jag upp mina blå först vid 09.22 och tänkte det måste vara årets rekord för min del i sova-länge. Trivs egentligen bäst med att gå upp tidigt och njuta av de ljusa timmarna, men å andra sidan pågår livet mellan lägenhetsväggarna långt in på småtimmarna. Att vända på dygnet hör väl lite till när man har semester. Gott tecken på en avkopplad tillvaro.
Annat lär det bli när cafelivet träder in och sätter fart på morgonrutinerna.
 
Trots att vädret inte är det bästa är kvällarna ljusa och njutbara. Kusinen från Göteborg är fortfarande kvar och följer med på Lillans och mina kvällsturer ner mot stranden. En härlig tur som har blivit denna veckans stående ritual.
 
 
 
 
 
Underbara minnesskapande små stunder, liksom Unospel vid köksbordet under lampskenet i skymningen.
Ledighet när den är som bäst.
 
I dag har jag utlovat bad, men skulle tro att det får bli på badhuset i Lund. Utanför vajar trädkronorna frenetiskt och himmlen är gråmulen. Lite trist men man får göra så gott man kan för att hjälpa sommaren på traven.
Att deppa ihop hjälper föga.
 
 Mot bad och vattenlek alltså.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Funderar på om det blir något bad i havet alls.....bror. Kram Anette
Kommentar postad
ja inte kan jag tänka mig att det är badvarm i vattnet :)
Kommentar postad
Underbart med ledighet trots att vädret inte visar sig från sin bästa sida. Superfina bilder precis som vanligt vännen! KRAM