Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man vunnit en årsförbrukning.

 
Godmorgon!
 
För ett tag sedan var jag med i en tävling på instagram anordnad av Kanal 5 och Philadelphia, där man skulle skicka in en bild på ett kreativt, fyndigt och bra bakverk med philadelphia som ingrediens. Jag skickade in ovanstående bild på en frusen cheesecake med daim och dulche de leche ( tryck på länken så kommer ni till receptet) och fick i förgår meddelande om att jag vunnit andra pris!! Hurra! Nu har jag en bakbok (United States of Cakes) av Roy Fares och en årsförbrukning av Philadelphiaost att se fram emot! Kul, även om det känns liiite surt att ha varit så nära att ha vunnit första priset - en bakdag i Stockholm med Roy Fares. Hade inte varit så dumt om ni frågar mig. Men jag är glad för mitt andra pris, och med tanke på det stora antalet tävlingsdeltagare är jag nöjd.
 
Nu är jag redo för färd till cafe och Oskarshamn. Sitter med morgonkaffet och Lillan vid köksbordet och laddar för färden, med en fulladdad bil med bakformar, bakmaskiner, kakor och en hel del kläder. Jag har i vanlig ordning packat alldeles för mycket...ha ha. Jag vet ju att jag inte kommer ha tid att använda alla de där klädtygen när det väl kommer till kritan. Nåväl. Bättre välförberedd än nödställd.
 
Hörs i Oskarshamn!
 
Kram Cecce
Maja
Kommentar postad
Jag har alltid undrat vad en årsförbrukning är. Hur mycket är det? Är det valfritt många eller är det en viss summa eller vad? Hur fördelar de det? Får man kuponger? Många frågor kanske men jag undrar verkligen. Synd att du inte vann första pris men inte vara ledsen när man ändå vinner.

Förresten, du som gillar fina grejer och märkesprylar precis som jag! Jag har gått med i en undersökningssite där varje undersökning ger poäng att handla märkesvaror för. Allt från Le Creuset till Eva Solo kan man plocka ut för poängen. Det är helt gratis och man kan få ihop till så jäkla mycket fint och helt gratis. Hittade länken här där det finns mer att läsa om det. Rekommenderar starkt! http://goo.gl/BepLJk
Svar: Vinsten består i värdecheckar! Årsförbrukning är ju högst individuellt, men det finns säkert någon uträkning på hur mycket det är. Skulle tro att jag ligger i topp där, med tanke på hur mycket jag använder Philadelphia i bakning:-)
Tack för tipset om undersökningssiten! Ska jag absolut kolla upp!

Må så gott/ Cecce
cecce
Kommentar postad
Stort grattis på båda dina vinster!! Men du om någon skulle ju vunnit första priset och fått en bakdag med Roy Fares ;)

Lycka till med er cafésommar! Hoppas ni får många härliga soliga dagar med trevliga semesterfirare som gäster!

Kramar Bella
Svar: Tack finaste Bella!!
Kram!!
cecce
Kommentar postad
Grattis....vilken vinst. Kram Anette
Kommentar postad
grattis, o hoppas det går bra med cafét i Oskarshamn