Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

I min väska...

 
...blandas nu nycklar, mobil, plånbok och diverse andra lösa prylar med Läkerolaskar. Fick hemskickat några provaskar från Cloetta med de senaste nyheterna i Läkerolsortimentet.
 
Mina favorit är helt klart den lilla traditionella läkerolasken i brunt - Salty Caramel. Kolasmak med saltstänk...hur gott som helst. Även de mjuka små kulorna i smakerna apple mint, menthol och sweet mint är goda. Speciellt den sista, sweet mint, kommer säkerligen köpas fler gånger och finnas i väskan framöver. Perfekt att ta till när man känner för att friska upp munhålan, istället för tuggummi  eller helt enkelt bara vill unna sig något gott. 
Har ni någon läkerolfavorit?
 
Så blev det ytterligare ett besök på vårdcentralen under eftermiddagen med mellansonen. Öroninflammationen har föranlett en sprucken trumhinna. Ajaj....inte konstigt han haft ont. Nåja...jag som inte har så mycket erfarenhet av just öroninflammationer (har haft tur där) fick förklarat dör mig att det bör läka av sig själv. Pipet och ekandet i örat ska gå över efter ett par månader. Penicillin har han redan kurerat sig med. Därmed hoppas vi ev sjukdomar och inflammationer inte infinner sig på ett bra tag.
Sätter punkt helt enkelt.
 
Och punkt blir det även för denna fina tisdag, då allt är som det ska, alla mår bra, livet gynnsamt och sängen är skön. Dags att fälla ihop den här datorn.
 
Kram Cecce
 
 
 
 
 
Kommentar postad
Blev nyfiken på nyheterna när jag var i Sverige så jag köpte med mig apple mint smaken och de är redan slut, var typ beroendeframkallande. Köpte även salty caramel, men testa licorice seasalt, de är ännu godare! Tror de faller dig i smaken ;)
Svar: Har testat dom. Supergoda!Jag kan köpa med mig några apple mint tills vi kommer ner om de inte finns i Tyskland!

Kram!!
cecce
Kommentar postad
Sweet mint, den är min favorit. Jag äter den som godis. Jätte god. Salty....har jag inte provat. Stackars.....öronont är inget kul alls. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben