Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man går mot påsklov!

 
God morgon fredag!
 
En bild från veckan där jag står utanför bilen en av dessa gråmulna morgnar på väg till jobb. Normalt sett brukar jag åka buss, men denna vecka har det mest varit bil då jag haft bilkrävande ärenden i jobbet och sjuka barn hemma som gjort det skönt att snabbt kunna ta mig hem om det skulle behövas.
Även denna fredag lär jag ta bilen, då jag har en tårta som ska forslas till arbetet. Nåja...snarare burkar med vaniljkräm, grädde, sylt, marsipan, chokladägg och bakform med tårtbotten. Tåran ska jag och eleverna sätta ihop tillsammans. Ska bli kul att se vad vi hittar på och hur den kommer att se ut. Påskigt lär det bli i alla fall.
 
 
 
Nu är det dags för mig att göra mig ordning för sista arbetsdagen innan helg och påsklov, men först ska ni få ett litet påskgodistips: Mandelägg med lakrits från Anthon Berg! Försvinnande goda! Har ni inte smakat dem tidigare tycker jag prova! Farliga att ha till hands då de är omöjliga att motstå, men är det påsk så är det och tillfälle att unna sig extra av livets goda!
 
Ha en härlig fredag alla!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
jasså har ni lov nu här är det först efter påsk

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben