Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man besöker en favorit!

 
Idag, eller jag får snart skriva igår då klockan närmar sig midnatt (min uppkoppling funkar dåligt ikväll och det har tagit en evinnerlig tid att ladda upp bilder...grrr), har jag varit i Höganäs och bland annat besökt mitt favoritställe i hemstaden: Höganäs Saluhall och Magasin 36. Ett inspirerande, gott och underbart ställe för den shoppingsugne eller matglada. Både och. Allt finns under samma tak.
 
Jag, mina föräldrar och syster och svåger lyxade till det med en god och synnerligen mättande brunch - ett tidigarelagt morsdagsfirande. Mina två äldsta barn fick hicka på olika håll då de läste på facebook om morsdagsfirandet och gratulationerna lät inte dröja på sig...ha ha. Kärt men fel. Nåja....de var ute i god tid, kan man säga.
 
 
 
 
Ja, ni ser själva. Fina uppläggningar och god buffe!
 
 
Även efterrättsbordet var väl tilltaget med amerikanska pannkakor och olika bakverk.
 
 
 
 
Som ni ser på bilden är restaurangen på ovanvåningen med saluhallen undertill. 
 
 
 
Bara att gå omkring i saluhallen är en fröjd. Här har man hängt bröden i taket och längs väggarna finns massor av specerier, frukt och grönsaker - närodlat och ekologiskt. Gillas!
 
 
 
Vill man - kan man fortsätta in på Magasin 36 med alla dess små mysiga butiker med både kläder och inredning.
 
 
 
Ett trevligt och gott nöje alltså, som är väl värt sitt besök!
 
 
 
Sedan fortsatte vi hem till föräldrahemmet och mumsade på tårta (som om det inte räckte med all annan mat vi stoppat i oss). Jag hade dagen till ära provat en ny sorts prinsesstårta med lemoncurd, vaniljkräm och en syrlig creamcheesegrädde - tillika ett av mina bidrag till instagramtävlingen #BakamedPhiladelphia som Philadelphia anordnar tillsammans med Roy Fares. Hoppas på vinst så klart, men om inte , fick vi i alla fall en god tårta att mumsa på under eftermiddagen. Har fått förfrågan om recept och jag lovar att publicera det under veckan som kommer. Riktigt god blev den! 
 
På tal om veckan som kommer är det hög tid för mig att krypa till kojs. I morgon väntar som sagt en ny spännande vecka och arbetsdag.
 
Hörs då!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Där är så mysigt. Vi var där förra helgen. Kram Anette
Kommentar postad
Ser mysigt ut! Maten och alla bakverk ser godaaaa ut:).
Väntar så på receptet så jag kan baka kakan (cheesecake med rabarber).
Tänkte bjuda på den på skolavslutningen.
Kram gun
Svar: Det kommer:-) När har ni skolavslutning?
Kram!!
cecce
Kommentar postad
Vi har avslutning den 12 juni men hade tänkt provbaka den till helgen:):)..
Kram gun.

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben