Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man frestar med en nyhet - Almondy Scwizernötchoklad.

 
Kikar in så här på gränsen till fredag och frestar med en Almondytårta jag fått möjlighet att testa. En nyhet med schweizernötchoklad som numera finns i frysdisken i de flesta matvarubutiker och är en god sak att sätta på fikabordet. Får bli mitt lilla tips inför mors dag på söndag för alla er som inte vill eller har tid att baka själv. Ja, för alla er andra med för den delen.
 
Själv kalasade jag och barnen på Almondyschweizernöt i lördags och utrop som: Det smakar precis som Schweizernötchoklad och Mmmm...är det du som bakat mamma? Det får väl ses som ett gott betyg i alla fall..ha ha! Tårtan hade tydlig smak av schweizernöt, mjölkcoklad och mandel och med en klick grädde till blir det en riktig festtårta.
 
 
 
 
 
Den senaste tiden har det blivit sena bloggtillfällen här vid köksbordet. Dagarna fylls snabbt med jobb, andra upptåg och utevistelse i vårkvällen. I kväll har jag påtat ihop det sista till en studentpresent och är nu äntligen klar efter en hel del timmars fokuserat görande här vid datorn. Kan tyvärr inte säga vad det är med risk för att vederbörande läser. Nej, det är inte till studentsonen utan till en annan kär studentska som tar examen nästa vecka. 
 
I morgon är det dock äntligen fredag och jag ser fram emot en helgen. En utflykt till Österlen är inplanerad och jag hoppas på någorlunda fint väder. Ser något mörkt ut, men det blir kul i alla fall.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Wooo...Så gottit & vackert ♡
/Kram du fina!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben