Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man summerar, dokumenterar, visar och tipsar - bloggar med andra ord.

 
God morgon lördag!
Här sitter jag och Lillan vid frukostbordet med var sin dator...ha ha. Nya sättet att umgås i dagens samhälle. Lillan bedriver högläsning ur denna bloggs arkiv - en ny sysselsättning hon påbörjat och skarattar förtjust åt händelser som hon återupplever från förr. För hennes del är denna blogg, en bok att gå tillbaka i historinen med. Halva hennes liv är dokumenterat här. 
 
Själv sitter jag och bläddrar bland veckans bilder. Överst ser ni en vas med syrener jag plockade in och ställde på bordet - samlingsplatsen - för elever och kolleor på jobb.
 
 
En god kycklingrätt jag gjorde i onsdags, tror jag det var. Kycklingfile fylld med mozzarella och paprika. 
 
 
Bryggan vi ofta passerar vid våra kvällspromenader.
 
 
Bra sak att ha i väskan enligt kollegan - cicaplast - som jag fick stryka över ett brännsår jag lyckats få med mig hem från Oskarshamn förra helgen. Brände mg på ett rör i ugnen när jag skulle ta ut kardemummabullar. Krämen lindrade faktiskt! Bra sak alltså.
 
 
 
Blev inspirerad av Charlotte som gjort så fina chokladdekorationer till sina bakverk förra helgen. Ganska lätt att göra egna med smält choklad. Här har jag gjort vita blommor till cheesecaken igår.
 
 
 
Och så en bild från kyrkogården i Lund. Jag och Lisbeth brukar ta en lunchpromenad genom den vackra allen mitt i kyrkogården. Klorofyllsprutande och grönt!
 
 
 
#BakamedPhiladelphia
Skickade in denna bilden till en tävling som Philadelphia just nu anordnar på instagram tillsammans med Roy Fares. Priset? En bakdag med Mr Fares. Dumt att missa den chansen.
 
 
 
Sköna ljusa kvällar på lekplatsen. Och fler kommer!
 
 
Lite från veckan som gick alltså.
Nu ska laddar jag för en runda på MediaMarkt med studentsonen, en bokad tid i tvättstugan, ihopmonterande av en prinsesstårta med annorlunda smaksättning, powerwalk och lördagsgodis. Ungefär så ser lördagen ut.
Skönt spatserande i skön ledighet!
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Enbloggsvacka fylld av fina minnen Både för dig och barnen :-)

Ha en fin söndag!
kram ❤
Kommentar postad
Vet inte vad jag skrev förut men menade såklart en blogg full av fina minnen Både för dig och barnen :-)
Kram ❤

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben