Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När skolan ställer till.

 
I brist på annat får det bli en bild tagen från mitt instagramkonto (cecceb heter jag där), under tidig morgonrusning då jag till slut skönk ner i bussätet fullastad med kakor och pajdegar. Eftersom jag lider brist på frysutrymme får jag snällt nog låna plats i kollegans stooora frys till alla mina bakalster. Det tackar jag för.
 
Och så har jag  tillbringat kvällen i grannbyns stora shoppingcentra med Lillan för att köpa idrottskläder inför utesäsongens lektioner som har sin start i morgon. Idrottslektionerna är inte dotterns favoritämne, men med nya kläder blir allt så mycket lättare.
 
För en stund sedan kom sonen och bad om hjälp med att snickra ihop ett argementerande tal, som tydlien ska hållas i morgon. Ämnet är: Nackdelen med myter. Tjoho! Jag vet allt om det.....suck....
Kvällen är således räddad. Höll ett brandtal (som förr mången gång) om vikten av planering inför viktiga saker. Att förbereda ett tal några timmar innan det ska hållas är - och här tänkte jag skriva dömt att misslyckas - men eftersom jag är av den positiva sorten tänker jag att det nog ska gå. Trots allt.
 
 
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben