Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Novembervackert.

 
 
 
Ytterligare en dag med vattniga löv i blanka pölar, molntung himmel och fuktig luft. November tillhör kanske inte den muntraste månaden vädermässigt men det finns fortfarande färgklickar, blev jag varse när vi i söndags spatserade längs med strankanten här i Lommabukten. Bara man öppnar ögonen lite. Ser ni löven? Så vackra! Tillhör en buske som växer längs med huskroppen där jag bor, men som jag inte vet namnet på. Var bara tvungen att plocka med mig en bukett och lägga i press. Kan bli en fin dekoration inomhus såsmåningom.
 
Annars då?
Det händer inte så mycket. Lillan spelar nyfunna låtar på youtube på högsta volym i köket och uppvisar den ena livgivande dansen efter den andra. Sönerna flyr till sina rum. Själv försöker jag hålla ställningarna. Inte glömma viktiga saker. Kolla priser på nya vinterdäck. Planera framåt och skrotar i hemmet  med en barnslig förtjusning över att snart är det jul. Sådana saker. 
 
Och här sitter jag nu med datorn och kvällsteet och en runtspringande hamster vars energi tycks vara oändlig i ett runtspringande hjul. Tvärtom mot min egen energinivå som tycks avta allt mer i takt med vinterns intågande. Och jag är ganska nöjd med det. Vila  i rutiner, längta efter jul och andra små angenämenheter som väntar runt hörnet.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
En hamster energi hade jag gärna tackat ja till........ Kram Anette
Kommentar postad
Fina foton.
Här blev det vintervitt 6 frost from torsdagen :-)

Det är en härlig tid när det dansas & uppträs... sen saknar man det ;-)

Ha en fin söndag!
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben