Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När en del av mig vill stanna....

 
Så blev det lite tyst här inne. Jag har haft fullt upp med att vara närvarande i en solig helg med ljumma nätter, vackra vyer, trevligt sällskap och familjära stunder. Helgen blev för min del något omtumlande och kanske inte riktigt som jag tänkt mig. Annorlunda. Men bra. Jag hann i alla fall med att träffa finaste Ann-Louise och gå på Fotografiska och käka lunch. Och fredagskvällen...blev en mysig tillställning med restaurangbesök som slutade på moster och mosters balkong i skenet från ljusen över det stilla vattnet, husen och en och annan båt. Ett minne som jag kommer bära med mig ett tag.
 
 
I lördags eftermiddag anslöt jag mig till min syster och svåger, moster och morbror ute i skärgården med den välkända bedårande utsikten. Åh! Jag är verkligen lyckligt lottad som har möjligheten att få vara här.
 
 
Vädret visade sig från sin allra bästa sida och det var nästan omöjligt att tänka sig att vi nyss trätt in i oktober och hösten, även om naturen skimrade i gult, orange och mörkare nyanser av grönt. 
 
 
En del av målet med denna Stockholmstur var att vara barnvakt åt min lille gudson under lördagskvällen då föräldrarna var bjudna på fyrtioårsfest. Ett kärt uppdrag som innebar allt mellan att titta på filmen om Pelle Svanslös till att måla teckningar med Pippi Långstrump. Den lille somnade efter min mosters goda mat och kakor och i morse samlades vi allihop vid frukostbordet som min moster dukat fram med utsikt över viken och vattnet. 
 
 
 
 
Rofyllt.
 
 
Mmm...bättre än vilken hotellfrukost som helst.
 
 
 
Och här står jag strax innan avfärden hem i morse för att försöka föreviga så många ögonblick som möjligt.
 
En del av mig ville stanna kvar på denna fantastiska plats, men....den finns kvar och jag hoppas att snart kunna återvända.
 
Nu har jag sent omsider landat hemma och ska försöka aklimatisera mig till måndag och vardag igen. Ska säkert gå bra. Nästa veckas projekt blir att färdigställa bröllopsfoto, köpa födelsedagspresent (har en riktig överraskning på gång) till dottern som snart fyller år och baka till kalas. Inte så pjåkiga sysselsättningar det heller.
 
Hoppas ni alla haft en riktigt fin helg.
 
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben