Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man köpt något oväntat.

 
God kväll i stugorna!
Frestar med en bild på nybakade kanelsnurror som jag och en en elev bakade till fredagsfikan idag. Galet gott! Missade att äta bullar på kanelbullens dag den 4.e oktober, och tog igen det idag. Med råge. Frågan är om det finns något godare?
 
Och så hade jag tänkt visa  på Lillans födelsedagspresent. Ja, jag vågar det nu - eftersom hon somnat. Gissa om hon kommer bli världens lyckligaste i morgonbitti på sin tioårsdag?! Jag föll nämligen, till slut, för tjatet om en hamster och har vant mig vid tanken på smådjur i hemmet. Lyckades dock inte så bra med fotograferandet så bilden får vänta.
Vi får väl se hur det går med skötseln om någon månad eller så. Jag har mina misstankar men tänker positivt och tror hon är mogen nog att ta hand om ett litet djur på egen hand. Således har jag en liten ljusbrun krabat i en rosa bur stående på vardagsrumsgolvet, för att levereras i morgon. Spännande ska det bli!! 
 
Fredagskvällen är här och jag tänker mig en tidig sänggång, då det blir kalas och festligheter i morgon. Pajer ska bakas, tårta monteras, och huset städas. Ungefär så.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Du bör vara en super poppis mamma. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben