Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man trivs i måndag och höstrutiner.

 
 
 
Några höstbilder från strandpromenaden och byn där jag bor, tagna under en promenad i går förmiddag! Havet var lugnt och färgerna skiftande i en för hösten igenkännande skala. Vackert, precis så som hösten oftast är.
 
Känner att jag famlar allt mer efter orden här inne och är förnärvarande mest frånvarande (hur lät det?) i en massa tankar, funderingar, planeringar och...tja...saker som är svåra att ta på. Kan inte beskriva det bättre. Men det ordnar upp sig såsmåningom - det är jag säker på.
 
Dagen har i alla fall handlat om allt i från ett bombhotat universitet till en trevlig shoppingrunda med kollegan under lunchen och en missad tandläkartid. Och kollegorna och jag var eniga i en gemensam suck vid dagens första kaffekopp att: Äntligen är det måndag! Det kan lätt kännas så när man kalasat hela helgen och suttit i timmar på en akutmottagning och inte hunnit andas ut förrän just vid den där första koppen kaffe en måndagsmorgon i en institutionsbyggnad bakom äppelträden.
En fin liten måndag som jag nu sätter punkt för under så här under kökslampans mjuka sken. Det märks att det smygande höstmörkret sätter kvällens rutiner allt tidigare på vardagsschemat och barnen söker nattsömnen i rimlig tid för vila och återhämtning. Kanske är det just detta som gör att jag gillar hösten så mycket. Rutiner att luta sig mot och tända lampor i fönstrerna, lugna andetag från barnarum och inbäddade stunder i rofyllt kök.
Tack för det.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Underbara foton från din promenad :-)

Skönt att känna att både hösten & måndag känns bra!

Ha en fin tisdag!
kram
Kommentar postad
Fantastiskt vackert/Höstkramar!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben