Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man varit på roligt event och laddar för en helg i Stockholm.

 
Kom hem för någon timme sedan från ett fantastiskt trevligt event på Teresekliniken på Malmö Arena som Malin/Fnulan anordnat! Ska berätta mer och visa bilder från kvällen i ett senare inlägg. Tills dess får ni hålla till godo med denna bilden med min vän och arbetskollega Lisbeth och mig när vi poserar framför kameran. Träffade dessutom många härliga bloggare, kvinnor och utställare, kända som okända under kvällen. Livgivande!!
 
Kvällen har hunnit bli sen och jag har precis packat färdigt resväskan med alldeles för många pinaler än vad som är brukligt för en helg i Stockholm. Det där med packning är en svår historia...men nu hoppas jag i alla fall att jag är rustad för väderläget sextio mil norrut. Ska bli kul att återse huvudstaden igen. Får berätta mer om helgen sedan för nu är det hög tid att släcka ner datorn och hoppa i säng.
 
Kram Cecce
Ann-Christin K Mara
Kommentar postad
Vad fin klänning du har på dig. Har du köpt den nyligen och var.? Tack för fina bilder.
Hälsn Anku
Anonym
Kommentar postad
Vad fin klänning du har på dig. Har du köpt den nyligen och var.? Tack för fina bilder.
Hälsn Anku
Svar: Hej! Och tack! Vad roligt att du tycker det!Klänningen är av märket meandi. Finns att hitta på nätet, och via hemförsäljning. Kika på deras hemsida så hittar du hur du kan köpa. Är verkligen en superskön och användbar klänning!/ Cecilia
cecce