Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har två klänningar och en tårta.

 
 
Idag damp klänningen ner som jag beställt till bröllopet. Två dagar försent. Nåja...det löste sig ialla fall och jag trivdes riktigt bra i denna blå klänning från Esprit som jag fick köpa i sista minuten. Behövde något bekvämt och lite diskret då jag skulle springa runt med min kamera en hel dag och klänningen höll måttet. Även för de mest akrobatiska fotoställningar i gröngräset. Hands-up för det! Idag provade jag således den egentliga och tilltänkta bröllopsklädnanden - en vinröd klänning med pärlbroderi i halsen. Superfin, så den bli svår att skicka tillbaka. Hm...kanske det blir fler bröllop framöver? Man vet ju aldrig...
 
Annars idag så har vi njutit av ett strålande höstväder, tagit en fika på stan med arbetskollegorna och sedemera firat en nybliven nittonåring i familjen med favorittårtan - prinsesstårta! Dock inte bakad av mig utan av ett av stadens konditori. Fick känna mif besegrad av tidsbristen och köpa en tårta. Går bra det med! Huvudsaken är att sonen blev nöjd.
 
I morgon har jag studiedag och ska tillbringa en del av dagen med förläsning på en av Lunds grundskolor. Ska bli trevligt med omväxling från de vanliga arbetsrutinerna och förhoppningsvis fylla på med bra fortbildningsideer och tankar! Men nu är det dags att slå i hop datorn och hoppa i säng. Tänker nämligen inte försova mig i morgon och inleda onsdagen med hjärtat i halsgropen, såsom denna dagen började. Ingen bra start på en födelsedagstisdag.
 
 Hoppas ni alla haft en fin dag!
 
Kram Cecce