Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man firat dagarna två och förnuftet säger ett och känslan ett annat.

 
Ägnar varenda ledig stund idag åt att gå igenom bröllopsbilderna från i helgen, men gör en avstickare ner i söndagens födelsedagskalas. Helgen innebar många festligheter, och bland annat firades mina två söner och min systersons födelsedagar hemma hos min syster och svåger. Kakor, tårta, bullar dukades upp och blev till slut ett dessertbord, med inslag liknande lördagens bröllop!!
 
 
 
Lille A har hunnit bli hela sex år och fick blåsa ljusen på tiramisun. Världens godaste tiramisu för övrigt - den gör min syster!!
 
 
 
Det finns fler i familjen som gillar att fotografera. Här tiramisusyster Charlotta,  tillika värdinna för kalaset,  iklädd fotograferingsminen.
 
 
Fina syskonbarn och kusiner!
 
 
Passar på att visa bilder på mina tre äldsta då de sällan syns här inne på bild.
I som nyss fyllt femton...
 
 
E...som fyller nitton i morgon...
 
 
....och Emsen som passerat tjugoett!
Lika fina alla tre. Jag är en lyckligt lottad mamma.
 
 
Och så min fina mor som också bör få en egen plats i raden familjebilder! Ja, och så min italenske svåger förståss!
 
 
 
Men nu ligger festligheterna bakom för denna gången och ögonen går i kors här bakom datorskärmen. Ojoj...den stora tröttheten slog till fram mot eftermiddagen idag. Var trots det iväg med en av mina kollegor för att spana in ett nytt (läs begagnat) kameraobjektiv nere i stan efter jobb. Är så sugen på att köpa ett Nikon 18-200mm objektiv. Hm...vi får väl se vad plånboken säger. Har nyss lämnat in min bil för reparation så....objektiv eller körsäker bil? Förnuftet säger det senare. Lusten....den första.
 
Kram Cecce
 
 
Kommentar postad
Vilka härliga kalasbilder och jag förstår att du är en stolt mamma till alla dina fina barn. Vi mammor är lyckligt lottade. Kram Anette