Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har dessetbordsplaner, engelska scones och har otur med såsen.

 
 
Dessertbord!
Det är det jag ägnat mig åt i eftermiddag och i kväll. Mötte upp Erika och Carina på Godset i Lund för lite afterwork och planerande av det stundande bröllopet och dessertbordet vi ska göra tillsammans. Åh, ser verkligen fram emot detta uppdrag - älskar ju att diskutera kakor och uppläggningar och färger och former. Finns liksom inget mer kreativt och uppiggande! Bröllop och dessertbord hör ju liksom i hop och det ska bli hur spännande som helst att se vad som växer fram till slut.
 
Ovan ser ni ett dessertbord jag gjorde till en av barnens födelsedagskalas för några år sedan. Temat handlade om fjärilar gick i gult, brunt och guld.
 
 
Vad mer då?
 
Dagens fika: Bakade engelska scones tillsammans med eleverna till fredagsfika idag. Varma nybakade scones och fredagen var hemma. Ganska oslagbart tillsammans med smör, marmelad och en god ost.
 
 
Dagens klantiga: Tappade disktrasan(!) rakt ner i grytan i min nygjorda, ytterst välsmakande kantarellsås som skulle avnjutas till middagen. Fick slänga såsen och käka torr lax. Varken mer eller mindre. Nåja...finns värre saker antar jag. Men ändå. 
 
Så.
Nu sitter jag och Lillan bland filtar och kuddar, nersjunkna i var sin ände av soffan medan grabbarna är ute på vift. En skön helg ligger framför som kommer innehålla både nyttigt praktiskt görande och kalasande på söndag. Hoppas hinna med och träna på att göra macarons också. Macarons på ett desserbord - känns som en bra plan.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben