Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man upplever mycket kärlek.

 
Kärlek!
 
 
 
 
Vilken vacker dag att gifta sig på!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vilken helg. Vilket bröllop. Så mycket kärlek. Vilka ögonblick.
Svårt att sammanfatta bara så här på några rader, när ögonlocken är tunga, kroppen öm och huvudet fullt av intryck. Trots att helgen präglats av mycket arbete, nervositet och anspänning är det ändå glädjen och alla fina människor jag fått möta som håller sig kvar och lägger en slöja av välbehag efter sig. Ska visa er fler bilder från bröllopet senare, men först ska alla ettusenfemhundra bilder gås igenom och redigeras och visas för brudparet. Men sen. Om tiden finns förhoppningsvis i veckan som kommer.
Dessertbordet blev bra till slut och fotografierna ligger tryggt på både minneskort och i datorn. Nu inser jag varför det finns utbildade bröllopsfotografer - det är ett otroligt roligt uppdrag men också oerhört svårt och nervöst. Det får liksom inte bli fel..ha ha. 
 
 
Senare under kvällen kunde jag slappna av en del och fick njuta av god mat, härliga skratt, dansanta rytmer och av mysigt folk. Här är det fina Malin - fnulan - som håller i kameran och lyckas fånga en del av oss på bild.
Åh! Vilken rolig fest som inte slutade förrän långt in på småtimmarna. När jag till slut lämnade festligheterna ekade musiken och glädjerytmerna fortfarande mellan huskropparna i den svala höstnatten.
 
 
Idag har jag varit på bio med Lillan, och på födelsedagskalas hemma hos min syster och svåger. Vi slog i hop våra barns födelsedagar och firade en sexåring, en femton - och en nittonåring med mat som min syster lagat och tiramisu, marängsviss och kakor. En härlig familjefest! I kväll har jag hunnit både tvätta och betala räkningar och börjat ställa om mig till måndag och ny arbetsvecka. Tiden går snabbt när man har roligt, men nu ska det bli skönt att krypa ner mellan sängbolstrerna och njuta av en välbehövlig sömn. 
 
Kram Cecce
 
 
 
Kommentar postad
Åhh vilket vacker bröllop!!

Kramar

Fru P
Kommentar postad
Vad härligt med bröllop, det var så många år sedan jag var på ett. Vilka fina bilder du har tagit =)

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben