Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Vardagsliv och helgliv.

 
 
 
Tiden. Den som vi egentligen har mycket av, men som ändå aldrig riktigt räcker till. I alla fall inte när det finns så mycket man vill hinna med under en liten dag. Ändå känns det som om jag tar det lugnare nu, än för något år sedan. Som om jag befinner mig i någon slags ställtid. Jag boar in mig i det som är, njuter hejdlöst, och låter inga yviga infall störa eller ta plats utan vilar i de nygamla rutinerna. Vardagsliv och helgliv. Två parametrar att förhålla sig till, nu när livet också innefattar distansförhållande med resor till Stockholm var och varannan helg. Vi tar vara på stunderna och intensifierar tiden - i vardagsrum och finrum - och får det att fungera alldeles utmärkt. 
 
Och jag prioriterar lite annolunda. Bloggen får stå till sidan för att finnas i det vardagliga, med barnen och med mig själv.  Så får det bli och någonstans ganska sunt, även om jag älskar mitt kreativa space här.
 
Liten resumé från de senaste dagarna:
 
 
 
 
 
Jag har tagit mig tiden ut. Längs hav, strand och natur. Sprungit en runda och njutit av att naturen skiftar färg från gråbruna skalan till grönare nyanser. Vackert är det!!
 
 
 
I tisdags var jag och kollegorna på utbildning i Helsingborg! Körsbärsträden blommade....
 
 
...och ceasarsalladen smakade gott...
 
 
...och lunchstunden med de bästa arbetskamraterna man kan ha, var ett trevligt avbrott från rutinerna!!
 
Dagen slutade dock med tågkaos och vi var hemma långt senare än vad vi kunnat ana. Nåja...antar att Skånetrafiken gör vad de kan, även om vi alla var överens om att nästa gång...tar vi bilen.
 
 
 
I gårkväll tillbringade jag och Lillan kvällen i provrummen på ett närliggande shoppingcentrum. Lillan behövde fylla på vårgarderoben och jag passade på att prova solglasögon...haha! Behöver verkligen ett par nya inför sommaren, då mina gamla är försvunna. Inget konstigt med det....då det är mer regel än undantag att jag slarvar bort mina glasögon. Solglasögon som läsglasögon. Jag är ett hopplöst glasögonfall!
 
Denna eftermiddag och kväll har ägnats åt att fylla på matförrådet åt sönerna som ska hålla ställningarna på hemmaplan i helgen, då Lillan ska hem till sin pappa och jag ska till Stockholm. Lakritsfestivalen hägrar, liksom Nordiska Trädgårdsmässan och Glassfestivalen. Lägg där till en runda i körsbärsträdblommande Kungsträdgården och en vernissage! En intensiv helg alltså. Men också alldeles underbar!
 
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Det här med tågen ja.....suckar! Önskar dig en fin fredag. Kram Anette
Kommentar postad
Hoppas att du får en fantastisk helg! Så mycket kul på agendan!
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben