Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Kanske sommarens sista?

 
Godmorgon alla morgonpigga!
 
Att gå upp i ottan är fortfarande inte så lätt även om det nu var någon vecka sedan jag började arbeta igen efter semestern. Sängen känns såååå skön när klockan ringer 05.30. Tack och lov strilar morgonljuset in så sakteliga vilket underlättar uppvaknandet. Vill inte tänka på de där mörka morgnarna som kommer råda om några månader.
 
Nej, än är vi inte där. I går rådde sommarvärme här i Lundatrakten, jag går fortfarande barbent och vägrar strumpor och i söndags....åh...i söndags åkte jag och H till Lomma strand för att utnyttja sensommarens möjlighet till sol och bad. Såååå vackert! Inte sant?
 
 
 
 
 
Vi friskade upp oss i värmen med äppelmust från Kivik som vi köpt under helgen på Solnäs Gård - ett kafe och butik som drivs av Kiviks Musteri. Den godaste musten som finns, det lovar jag er!
Vi fick några sköna timmar på stranden med både sol och bad. Kanske sommarens sista? Vem vet!
 
Första besöket på simklubben för en ev början på simträning där, gick bra. Rebecka var efter viss tveksamhet redo för att komma tillbaka på torsdag för att vara med i vattnet. Heja!! Själv tänker jag att det är viktigt med bemötande! Att mötas med ett leende av  tryggande människor är A och O när man ska in i något nytt och behöver peppas!
Men nu kör vi onsdag! En onsdag med medarbetarsamtal och viktiga skolmöte.
Lite så.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben