Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Men en doft av ingefära, kardemumma, vanilj och kärlek.

 
Lite baknördig är jag nog allt. Idag bakade jag två satser kolakakor smaksatta dels med ingefära och dels med kardemumma, innan klockan åtta då jag börjar arbetet. Jaja...kakburkarna har ekat tomt här hemma ett tag och baklusten slog till. Dessutom kommer H i kväll och ett kök som doftar kardemumma, ingefära, vanilj och kärlek är en bra start på helgen tycker jag,
 
 
Skolstarten för ungdomarna i hemmet gick ganska bra idag. Trots allt. Mellansonen började i gymnasiet (Inte klokt vad tiden går) och dottern i årskurs fem. Oron dansat runt i magen har lagt sig lite, men fortfarande är det oklart hur utgången blir. Det är så mycket som ska stämma när man går på mellanstadiet. Lärare kommer. Lärare går. Kompisarna likaså. Snaran kring prestation dras åt. Jag har dock gott hopp dock att vi ska hitta en form som håller!
 
Och...om en liten stund ska jag åka till stationen i Lund och hämta hem min H, som kommer med Stockholmståget. Snart väntar en välkommen helg med bland annat kräftskiva på schemat. Blir något att se fram emot efter en svajig vecka!
 
Nej, nu måste jag sätta fart. Snart dags att åka!
Hörs igen!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben