Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har vardagsbestyr och distansförhållande.

 
Se där. Någon har fångat mig i fönsterputsningsbestyren i lördags...haha! Vi som har ett förhållande där vi på grund av 60 mils avstånd mest ses på helger och semestrar delar inte så mycket vardagsbestyr. På gott och ont måhända, men jag väljer att se det positivt. Dessutom ett upplägg vi båda är överens om. 
 
I lördags putsade jag i alla fall fönstren i vardagsrummet som av sommarvindar och väder blivit allt annat än rena. Och vardagen kryper in i helgerna också, då ibland inte allt hinns med under veckodagarna, även om jag just nu försöker jobba undan så mycket det bara går, för att ha det fria lediga om helgerna då vi ses och vill göra annat.
 
 
Jag som med åren blivit van vid att sköta det mesta och uppkommande dilemman på egen hand, tycker det är skönt  att få sällskap i göromålen. Som här - med att sätta upp gardiner på balkongen då de gamla lamellerna behövdes bytas ut. Tacksamt!  Självklart för en del av er kanske, men något ovant för mig.
 
 
 
 
Under eftermiddagen idag ska jag alltså bege mig till simhallen med min yngsta för att spana in om det där med simning kan va något att ägna sig åt. Att hitta vettiga fritidssysselsättningar är inte alltid så lätt men jag håller tummarna för ett positivt möte.
 
För övrigt: Solen skiner från klarblå himmel och kaffet smakar gott. 
Jag har det bra helt enkelt.
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben