Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har ett julklappstips!

 
God kväll!
Onsdagskväll här och jag har nyss paketerat in min egengjorda granola i celofan. Men det kanske inte är en sådan dum idé ändå? Att ge bort julklappar som man sjläv har gjort, lagt ner tid och kärlek i, är det bästa julklapparna. Det behöver inte kosta så mycket! Jag tycker i alla fall att det kan vara en god idé att dela med mig av min favoritgranola, som jag gjort lite extra julig med att krydda med pepparkakskrydda, torkad ingefära och lite fikon. Har även pimpat upp den med chokladnibs som jag köpt på hötorget i höstas. Nyttigt godis alltså. Själv äter jag den som den är - direkt ur burken, eller med yoghurt på morgonen. Hur gott som helst.
 
 
 
Annars inte så mycket nytt att förtälja så här i mitten på veckan. Vardagssysslor varvars med jobb och allt flyter på som det ska. En del tål att funderas på, en hel del ska färdigställas innan jul och en del får liksom bara vara som det är. Typ så.
I morgon anländer H, vilket känns fantastiskt bara det. Har en del planer för helgen men mest av allt önskar jag att bara hinna andas i kapp. Prata livet. Äta gröt.
 
Kram Cecce 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben