Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Be mine.

 
 
Börjar med att visa några allahjärtansdagsbakverk jag gjorde tillsammans med våra elever för några år sedan. Cupcakes dekorerade med färgad sugarpaste och olika strössel från Dr Oetker och klassiska kärleksmums!
 
 
 
 
 
 
 
I dag bakade vi faktiskt inga allahjärtansdagsbakelser till fredagsfikat på grund av tidsbrist men väl pysslades det ihop små fina kort med olika hälsningar, motiv och innehåll.
De som känner mig vet att jag inte är av den pyssligare sorten (såvida det inte gäller bakning), vilket kanske syns på nedanstående kreativa skapelse. Våra elever däremot var grymma allahjärtansdagskreatörer! Nu är det ju inte utsidan som räknas utan tanken och innhållet och jag hoppas mottagaren tänker detsamma haha!  
 
Själv tycker jag att alla dagar borde vara hjärtansdagar men dagen har kanske ett syfte i alla fall. Ett bra tillfälle att visa extra omtanke och uttala det man kanske inte skulle våga säga annars. Jag passar på att uttrycka min glädje över alla er som kikar in här, som ibland lämnar en liten peppande kommentar, som hejar och stöttar på olika sätt och som via ert inkikande här matar den här bloggen med er närvaro. Tack!!
 
 
 
Så glad över mina rosa rosor som nu stått på köksbordet och lyst upp med sin fägring i drygt en vecka. Så vackra!
 
Och nu sitter jag på tåget på väg mot Stockholm och tänker på hur lyckligt lottad jag är. Trots att det gått några månader och att resvanan och avståndet börjar bli "det vanliga" känner jag det där pirret i magen när det närmar sig ankomst och jag får försvinna in  flowet där tid och rum försvinner i det som är. Hängiven åt någon annan och i samklang med något som ibland känns större än jag själv. 
 
Nu Linköping.
 
Kram Cecce
Ann-Louise
Kommentar postad
Härligt!
Ha en trevlig helg och hälsa!
Kram
Svar: Tack!! Det ska jag😊 Kraaaam!
cecce
Kommentar postad
Vilka fina bakverk :-)

Hoppas du har haft en mysig stockjholmsweekend :-)
Kram

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben