Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man har en underbar vanlig dag!

 
För att fortsätta på gårdagens tema om smoothies, visar jag här min favorit som jag för det mesta dricker på morgnarna. Blåbär, banan, chiafrön, havremjölk och lakrits. Himmelskt gott och inte minst nyttigt. Om inte annat vaknar man av färgen...haha! Vacker tycker jag.
 
Den rosalila förgen får vara nästa tråd som binder ihop kvällens någor spretiga inlägg. Mina rosa rosor som står och lyser upp på vardagsrumsbordet har hållt sig vackra i en vecka nu. Tips är att byta vatten varannan dag och skära till dem lite, så står de längre (har stockholmaren lärt mig)
 
 
Lovely!
 
 
På bordet framför rosorna ser ni en liten prototyp av morotskakan jag bjöd på i söndags. En kaka för två, och en perfekt storlek när man vill provsmaka en väntande kaka.
 
Mycket mer än så finns egentligen inte att tillägga i ett onsdagsinlägg, när dagen flyter på som den ska och en av de där vanliga dagarna har lagt sig i raden av dagar som till slut utgör ett liv. Och jag är glad för alla vanliga dagar. I det vanliga finns en trygghet och rutin som betyder att allt är bra. Det är dessa vanliga dagar man längtar efter när livet krisar eller olyckan är framme. Så. Jag njuter och vilar mig i det som är. Är tacksam för att allt är som vanligt och att jag har det bra. För att smoothien är lila och att rosorna är vackra.
Bara så.
 
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Vilken söt liten prototyp. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben