Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man lyxar till det!

 
Hej på er!
Bloggar från mobilen på tåget mot Stockholm. Min dator har tydligen bestämt sig för att lägga av! Grrr....jag som nyss hade fixat den!! Nåja, vi får helt enkelt se vad som händer men jag är rädd att jag är besegrad av min gamla Mac Book som jag köpte för sex år sedan. En trogen tjänare minsann men som nu sett sina bästa dagar. Blir till att ta ett djupt tag i plånboken och köpa en ny, I'm afraid.
 
I alla fall inledde jag denna uppbrottsdag med att lyxa till det ordentligt. Jag, Lillan och tonårssonen begav oss till Lund för att unna oss en lyxfrukost på Grand Hotell. Jajamen. Är det sportlov så är det. Alla kompisar är ute på semesterresor och vi som aaaldrig reser någonstans (enligt vissa familjemedlemmar) tog alltså turen om Grand Hotell för att inmundiga en stadig frukost på vita linnedukar och bli servade av personal i svartvita kostymer.
Bättre än utlandssemester. Typ. Och är man ensamstående förälder är det inte så enkelt att hänga med i svängarna med utlandssemsestrar och annat hägrande. Jag tycker att vi har det bra ändå, men som barn uppväxande i ett närområde där folk åker utomlands så fort det erbjuds lov, kan jag förstå att det ibland kan kännas stressande att bli lämnad kvar. Inga kompisar att hänga med och inget kul att berätta efter lovet.
 
Frukost på Grand Hotell  - lite semseterfeeling i alla fall.
 
 
 
 
Behöver inte äta mer idag kan jag säga...haha!
Har så klart många fler och bättre bilder i min Nikon som är svåra att visa nu på grund av att min dator inte fungerar som den ska.
 
Nu ska jag fortsätta luta mig tillbaka i tågstolen och låta tankarna flyga iväg, såsom de kan göra mellan två orter med  några timmars avstånd. Ser fram emot ytterligare en helg med H, men även med min moster och morbror som jag träffar i kväll! En massa trevligheter alltså!
 
Önskar er alla en fin torsdag och kommande helg!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Ha en riktigt bra helg och njut. Kram