Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Perfect as we are! En eftermiddag med vänner och Me&I.

 
Lugnet har lägrat sig i söndagskvällen här hemma. Kvar är jag, min dator och spåren efter mjuk helg och en livlig eftermiddag med boet fyllt av härliga kvinnor (och en man) med Cilla från Me&I i spetsen. Cilla gav oss alla en förträfflig och inspirerande visning av den senaste kollektionen från klädföretaget Me&I. Mjuka, funktionella och stilrena kläder av svensk design och som hängt med mig (och mina barn) igenom livet. Jag var med på det första klädpartyt hemma hos en av mina systrar i mitten på 2000-talet och har varit på en mängd sedan dess, men aldrig haft något eget. Så det var på tiden minsann. Ett synnerligen förnöjsamt sätt att handla kläder på tycker jag. Man får prova, känna, klämma och får personliga råd under tiden. Och jag fick en god anledning att bjuda på fika. Kanske det bästa av allt när jag tänker efter.
Och så hade jag god hjälp i förberedelserna av min Stockholmare som var på besök för tredje helgen på rad och han verkade inte bli avskräckt av ett gäng hysteriskt-provande damer som slängde kläderna hur som helst medan samtalsämnena haglade över klädgalgarna. Han fick också nöjet att ge Cilla en del tips vad gällde den manliga delen av kollektionen som vi hoppas få se mer av. Nåja, vi får väl se vad som kommer av det såsmåningom. Klart är ialla fall att många av kläderna går att kombinera på en massa olika sätt och vis och passar kvinnor som barn som män. Hands-up för det!
 
Lite bilder från eftermiddagen kommer här:
 
 
Trångt med mysigt!
 
 
 
 
 
 
Me&I:s slogan: Perfect as we are!
Så sant!
 
 
Som sagt: Jag fick en anlednig att bjuda på fika!
 
 
Och allt ska så klart dokumenteras...haha! Sånt gillas!
 
 
Scones, morotskaka (gluten och mjölkfri), semlor (så klart), cookies med vit choklad och valnötter (mjölkfria), syltgrottor, cakepops. 
 
 
En rolig eftermiddag att se tillbaka på nu när festen är över för denna gången och måndagen snart tar vid.
En viss tomhet har infunnit sig, så som det alltid blir när spåren av Stockholm sitter kvar i form av en och annan kvarlämnad pinal, bilradion är inställd på P1 istället för Rix FM och rumpvärmeknappen i bilsätet är intryckt som en slags omtanke på vägen ut i arbetsveckan. 
 
Tack alla ni som kom och förgyllde söndagseftermiddagen idag!
Kram och god natt!
 
Cecce
 
 
 
Y
Kommentar postad
Härligt party! Säljs kläderna enbart vid homeparty! Snygg klänning, är det du som på bild? 😀 Kram!!
Svar: Ja, endast via homeparty, men har du önskemål hör av dig så kan jag försöka lösa det! Om inte annat ska min syster i Malmö ha ett klädparty i maj. Du får säkert komma! Klänningen på bilden är det min kusin som provar! Visst är den fin?:-) Kramar!
cecce
Kommentar postad
Åååå vad mysigt. Jag hade gärna kommit på fikakväll hos dig. Kram Anette
Svar: Jamen det skulle du ju gjort:-) Ska ha dig i åtanke nästa gång det vankas klädparty och/eller fika:-)Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben