Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Glutenfri cheesecake med granatäpple och komprimerad arbetsinsats.

 
Har glömt att visa er den pepparkakscheesecake med granatäppelkärnor jag gjorde till min och mina kollegors lilla julfest här hemma hos mig strax innan jul. Använde mig av detta receptet men använde glutenfria pepparkakor i bottnen och dekorerade med granatäppelkärnor istället för lingon. Blev supergott.
Denna cheesecake fungerar lika bra att baka med vanliga digestivekex och lysa upp i januarimörkret med. En god cheesecake passar vid alla tillfällen och vid alla årstider.
 
 
 
 
Sitter här framför tvapparaten och skriver om cheesecake och kollar samtidigt på Hela England bakar. Inte utan att man blir sugen på att gå ut i köket och tillverka sig något gott. Avhåller mig dock då det blivit mycket av det goda under julhlegen. Dessutom har jag använt min energi ikväll åt att rensa i min garderob (äntligen) och sprungit upp och ned i trapphuset till tvättstugan. Hade turen att hitta denna veckas enda möjliga tvättid och den tilltänkta lugna tisdagskvällen blev till något helt annat. Nåja. Så blir det när man måste komprimera arbetsinsatsen till veckodagarna för att ägna helgerna åt Stockholmsresor, besök och annat trevligt. Det får det vara värt antar jag.
 
Plusgrader även idag och regnet föll mjukt mot den mörka asfalten på vägen mot tvättstugan. I morgon har det utlovats minusgrader så jag befarar blixthalka under natten och morgontimmarna. Inget jag ser fram emot - men hoppas buss 137 håller sig på vägen i morgonbitti.
 
Nu: Mot tvättstugan en sista tur, sedan bums i säng!
 
Kram Cecce 
Kommentar postad
Underbart ♡ ....
/Kram finaste!

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben