Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man landat i Stockholm igen.

Fem timmar lite drygt, tog det att köra de sextio milen mellan Helsingborg och Stockholm under sena gårdagskvällen. Landade skönt i Stockholmsnatten vid 01.00 och jag konstaterade med barnslig upprymdhet att jag älskar storstan och vår huvudstad lika mycket som Skånes vidder och vackra kustlandskap. Det bor en landsortsråtta och storstadsbrutta i en och samma kropp. Kan bara inte bestämma mig för vilket jag gillar bäst. Och. Det bästa i kråksången är ju, vid ett nytt konstaterande att jag slipper välja! Jag har liksom båda!!

Bilderna är från förra gången vi var här - för inte så länge sedan. Då när barnen och kusinerna var med och vi åkte gamla ångbåten mellan Stockholm och Vaxholm! Nu är det jag och H - bara vi, som ska göra denna dag och följande till något extra.
I skrivande stund ligger jag i solen på en filt på Nya Malmsjöbadet utanför Södertälje. Nybadad (jajamen...badkrukan hoppade i) och början till solvarm provar jag att blogga från mobilen i blogg.se's nya app. Om inlägget ser konstigt ut så vet ni.
Senare bär det vidare för en ny plats vid Mälaren och ny bekantskap i umgänge och mat. Ser fram emot det.

Kram Cecce

Kommentar postad
Jag tror nästan att det är min kropp du beskriver, det skulle kunna vara så. Ha det så himla bra i vårt vackra Stockholm. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben