Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När man förbereder midsommar.

 
 
Bilderna har egentligen inte med dagens förehavanden att göra. Snarare tisdagen och onsdagens idogt fixande och fejande för att få till ett anständigt hem. Var också nere vid stranden och ängarna och plockade lite vilt växande blomster och satte på köksbordet och i vardagsrummet. Blev riktigt midsommarvackert tycker jag.
 
Nedan lite bilder från mitt kök som jag tog när jag ändå var i farten
 
 
 
 
 
 
 Och idag  har varit en helt fantastisk dag med strålande sol och härlig värme. H och jag inledde morgonen med att göra en picknickkorg och bege oss ner till en av bryggorna vid stranden för att äta frukost. En bra sak som jag hoppas kan utvecklas till en bra sommarvana. Vissa i sällskapet tog ett bad medan en annan badkruka satt på bryggan och hejade på.  Lite för kallt för min smak. Än.
Sedan har dagen rullat på med bak av tårtbottnar till morgondagens midsommartårta, bak av chokladcookies och brysselkex som ska ingå i fikakorgen under midsommarfirandet.
I morgon åker hela familjen norrut för att fira midsommar i mitt barndomshem med föräldrar och syskon. Blir en extra fin midsommar i år. Det vet jag med säkerhet.
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Önskar dig en trevlig midsommarhelg. Kram Anette
Y
Kommentar postad
Ha det gott i firandet och glöm inte de sju blomsterna under kudden! Kram!