Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Balkongfint!

 
Tiden räckte helt enkelt inte till för att kika in här igår. Jag hade liksom fullt upp med att överraska H med den picknick och utflykt till vackra Körsbärsdalen där vi tillbringade några sköna timmar i solen under träden med att äta oliver, ciabatta, sallad, nötter och choklad. Helt enkelt ljuvligt! 
 
Men nu är vi här. I fredagen efter en längre arbetsdag än jag är van vid, men desto skönare att komma hem och slå sig ner på balkongen. Denna sommar har jag äntligen tid att fixa i ordning på denna extra bit yta och kommer dessutom få ypperlig hjälp av någon som kan det där mer handfasta praktiska och har gröna fingrar. Allting blir så mycket lättare och roligare när man är två. Två att fixa i ordning. Två att njuta av sköna stunder.
 
För några veckor sedan var vi på Nordiska trädgårdsmässan i Stockholm och insöp en massa balkonginspiration. Finns ju så mycket kul man kan göra med ganska små medel och lite fantasi.
 
 
 
En hängmatta kanske?
 
 
Tyg och belysning var det jag kikade mest på. Och så värmetåliga växter som tål starkt solljus! Inte helt enkelt att hitta!
 
 
 
 Vackert!
 
 
Nu är det dock dags att lämna min sköna plats i stolen på balkongen och bege mig in i köket för att tillaga utlovad pizza. Barnen och jag är själva då H är på besök i föräldrahemmet och jag under morgondagen ska träffa mina kära kusiner och moster. Då går turen mot Höganäs 36 för lunch, butiksspan och allmänt familjärt umgänge. Det ser jag fram emot.
 
Hoppas ni alla har en riktigt skön fredag!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben