Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

En mindre och en större.

 
Två döttrar. En mindre och en större. En yngre. En äldre. Det händer inte så ofta, men i går fick jag rå om dem båda två under några timmar i kvällen. Vi tog en promenad. Genom "skogen" där den äldre sprungit lopp under diverse idrottslektioner under mellanstadiet och senare unde basketträningarna. Minnesbilerna duggade tätt  längs barndomsvägarna och den yngre lyssnade storsint. Det är mycket ett flickebarn ska va med om, Snåriga passager ibland. Utvecklas och invecklas och förhoppningsvis hitta rätt stig till slut. Och det är inte så lätt att vara 22 och inte så lätt att vara 10. Men ändå - ljuset i tunneln finns där framme! Håll bara huvudet högt och blicken fast, manar en moder. Otillräckligheten nafsar i nacken och orden ekar tomt mellan stolserande lövträd. 
Jag finns. Jag peppar. Jag älskar. Och hoppas det håller.
 
Hur som helst en fin promenad som avslutades med stora koppar te vid köksbordet i skymningstid. Jag känner mig priviligierad och lyckligt lottad med finaste döttrarna man kan ha.
 
 
För övrigt:
 
Bilen inlämnad för service till Johnny i Dalby och kostym till sonen inför avslutningsmiddag förhoppningsvis hittad. Check på det!
I det stora hela är jag nöjd. Det finns så mycket att vara tacksam över och snart är sommaren här. Inte utan att jag längtar efter lov och ledighet. Latmasken i mig tränger obönhörligen på. 
 
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben