Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Kanske den vackraste tiden.

 
Verkar nästan stört omöjligt att få till ett fredagsinlägg här från SJ:s snabbtåg 538 på väg mot Stockholm. Uppladdningen tar en evinnerlig tid. uppkopplingen är dålig och vagnen kränger förskräckligt med visst illamående som följd. Nåja, jag är så tacksam över att vara på väg. Snart framme rent utav. Som vanligt ser jag frm emot helgen som kommer. Bara jag och H och möjlighet till full fokus i stunden. Jag släpper vardagen. Kraven. Sjukdomarna. Skolångesten och allt annat som hör vardagen till numera. Om bara för en liten stund.
 
Visar lite bilder från när jag och LIllan var ute och plockade syrener en kväll i veckan. En sådan där mysig och vacker stund som infaller när man som bäst behöver. Som om livet liksom vet. Och syrenerna doftar underbart och fyller luften med sin sötkryddiga doft. Vi andas vår. Sommar. Skolavslutning. Måste vara den absolut vackraste tiden på året. Syrentiden.
 
 
 
 
 
Tågstopp i Katrineholm medan regndropparna bildar mönster på fönsterrutorna. Det där regnet behövs också tänker jag och är glad för att jag i sista stund slängde ner ett paraply i väskan. Tror dock inte det kommer behövas då de lovat sol i Stockholm åtminstone på söndag. Sol eller inte. Det kommer bli en fin helg i vilket fall.
I väskan finns också en bukett med lila syrener omsvept med vått papper som jag ska överraska H med när jag kommer fram. Annars är det alltid jag som blir bortskämd med blommor vid anskomsten på centralstationen. Men denna gång är det hans tur att få blomster - lila syrener från skåne som doftar sommar och påminner om tiden vi har framför. 
 Bättre kan en helg knappast börja.
 
Må så gott alla fina läsare!
Kram Cecce
 
Eva N
Kommentar postad
Syrener är underbara! Jag håller med om att det måste vara den vackraste tiden på året. Här i Dalarna får vi vänta lite till innan syrenen blommar, men den som väntar på nåt gott.....
Ha en härlig helg!
Y
Kommentar postad
Mellan Hägg och Syren ska man INTE resa från Sverige! (Som vi gjorde...!) Kram på dig!
Harolsdartew
Kommentar postad
best rehab facilities in the us cleveland rehab center Prenatal Substance Abuse free aa meetings near me delray beach florida drug rehab
JamesSiz
Kommentar postad
Hello. And Bye.
7585482473)_*_&^%$%^&*(

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben