Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Lika givande som vanligt

 
Vilken härlig dag!  Tack för det! 
Perfekt att ge sig iväg på utflykt i. Solen sken och vindarna var snälla om än lite vårkyliga när jag, mina kollegor och ett gäng elever begav oss i väg till fågelstationen i Falsterbo under tidig förmiddag. Det har blivit lite av en tradition att vi gör en utflykt till fågelstationen för att lära oss allt om fåglarnas betydelse i naturen, om deras flyttvägar, äventyr och om den viktiga ringmärkningen - ett digert arbete som ger oss mycket information och kunskap om fågellivet.
Och i år var det lika givande som vanligt! Vi hann dessutom med både en härlig picknick vid sanddynerna, och en uppfriskande promenad vid havet! En skön avslutning på en kort arbetsvecka och början på ett välförtjänt lov.
 
 
 
 
 
 
 
Och nu har jag landat på tåget, som återigen ska ta mig mot huvudstaden där jag ska tillbringa några sköna dagar med H. Denna gång ska vi bo ute vid vattnet i stugan med egen brygga hemma hos morbror och moster. Gissa om vi kommer att ha det bra? Efter de två senaste veckornas intensiva varande känns det fantastiskt att kunna se fram emot ledighet! Förhoppningsvis med en massa sol, god mat, naturupplevelser och umgänge! Jag behöver detta. Mer än någonsin då allt det där som skaver, det där som finns i periferin, som jag inte rår på, som säkert löser sig med tiden behöver kopplas bort från tankeverksamheten. Om bara för en långhelg!
Nu ska jag bara njuta. Sova. Äta. Omhuldas. Leva! 
 
 
Kram Cecce
Eva N
Kommentar postad
Ha en skön långledighet! :-)
Svar: Tack! Detsamma till dig!Kram!
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben