Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Morsdagsfirande och två härliga anledningar till Göteborg.

 
Mina barn vet vad jag tycker om! Fin choklad, ännu finare lakrits och en trisslott. Finemang! Tack!!
 
 
 
Mors dag har firats i strålande fint sommarväder både i Göteborg och senare hemma hos min syster med familj tillsammans med mormor och morfar. Lek och stoj och finfika!
 
 
Min duktiga systerdotter hade bakat rawfood munkar med lakrits och choklad, och en keylimepaj som fick tjänstgöra som morsdagstårta. Supergoda båda två!
 
 
Det finns så mycket att berätta. Så många upplevelser att dela. En fin och mysig helg har försvunnit i sol, värme, kärlek, familj och en portion Göteborg! I fredags åkte jag och H tillsammans med två av mina barn upp till Göteborg med min syster och systerson. Målet var dels det stora trähuset med det stora köket och stora familjen - min syster, svåger och kusinerna. Dels att besöka H:s dotter som också bor i Göteborg. Två härliga anledningar att köra de trettio milen norrut för att umgås, flanera på stan, käka god veganlunch, äta grillat kött och svinga ett glas rött i familjära rum. Härligt!
 
Även trevliga heger har ett slut och till sist var det dags att efter morsdagsfirande lämna av H vid tågstationen i Lund. Alltid vemodigt att skiljas men vetskapen om att vi snart ses igen väger upp eventuella sorglighetsfaktorer. Fyra dagar? Sådant bör man klara i livets mittfåra.
Jojomen....vissa romantiska scener kan dock skådas på tågperrong två på söndagskvällarna numera...haha!
 
Så är det återigen dags att ladda för ny arbetsvecka. Det börjar närma sig läsårsavslutning och krafterna lär väl räcka två veckor till. Men sen är det stopp. Definitivt.
 
Kram Cecce
 
Kommentar postad
Nog känns det att det är slutet av terminen.....jag känner att jag redan har tagit sommarlov (inget bra) Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben