Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När fåren är glada, knopparna slår ut, vädret är fint och man landat i Stockholm.

 
Ååhh! Så skönt att vara ledig idag! Och jag ankom, efter mellanlandning i Viktingstad, för vidare busstur till Linköping för att sedan återigen hoppa på tåget mot Stokholm, sent omsider till Stockholms Centralstation klockan 23.00.  Suck....jag skulle aldrig raljerat över SJ och det faktum hur smidigt det är att åka tåg mellan Lund och Stockholm!! På grund av en olycka blev restiden denna gång 6,5 timmar!
Nåja...jag kom fram till slut och slutet gott - allting gott! Har haft en underbar sovmorgon och frukost som plåster på såren och jag är mer än nöjd. Och glad över att allt fungerat bra under mitt bortfälle hemifrån.
Tack Emma för hjälpen!
Det har sina fördelar med att ha äldre barn som kan ta hand om de yngre.
 
Bilderna i dagens inlägg är egentligen från i söndags och har inget med dagens förehavanden att göra. Men eftersom jag är hopplöst efter i uppdateringarna här inne och jag så gärna vill visa er bilderna från vår fina söndag hemma i mitt barndomshem visar jag dem idag istället.
 
 
 
Vädret var fint!
 
 
Fåren glada för lite klapp.
 
 
Snart...om inte redan....slår knopparna ut på Magnolian1 
 
 
 
Fika så klart! Här står min äldsta dotter Emma i färd med att duka fram det sista.
 
 
 
 
...och mormor hade bakat rulltårta!
 
En mysig söndag med de bästa!
 
Och nu ska jag och H fortsätta denna ledighetstorsdag med att bege oss ut i solen! En båttur har utlovats och ja ni hör ju.....vem kan motstå ett sådant förslag?
 
Önskar er alla en fantastisk dag!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben