Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

På balkongen: Fyra kvadratmeter Broby.


 
Lupiner på balkongen?
 
Jajamen. När H får härja fritt med naturens medel finns det liksom inga gränser. Lupiner är ju (har jag fått lära mig) egentligen ett ogräs (mycket vackert sådant) som vi ofta ser i dikeskanterna men går likaväl att planera i kruka. 
Och just nu har jag säkert fyra kvadratmeter Broby på balkongen då H tagit med sig en hel del växtlighet därifrån sist han var i en av sina hemtrakter: Broby.
Inte mig emot! Jag har numera en lummig oas utanför köket på balkongen som inbjuder till sköna stunder i sommar. Tack för det. Fjärilen - en solcellsdriven naturtrogen sak fladdrar omkring liljekonvaljerna på bordet och understryker sommarfeelingen tjusigt nog.
 
Sommaren håller i sig här i söder med solsken och höga temperaturer. Idag har vi suttit utomhus och ätit lunch och på varenda kafferast som erbjudits oss. I morgon ska det nämligen bli sämre väder och det gäller att passa på. En somrig och soldränkt onsdag alltså som också inneburit uträttande av ärenden och experimenterande i köket. Förberedde en sötpotatissoppa med rostad paprika och fänkål som jag tänkt bjuda H på i morgon då han anländer från Stockholm framåt kvällen. Tänk...snart kan vi avsluta veckopendlingarna och avnjuta en sommar tillsammans. 
 
Så.
Just nu: Fokus på det positiva i tillvaron. Förväntningarna. Drömmarna. Alla ljusa stunder i en ibland komplicerad tillvaro.
 
Kram Cecce
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben