Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Sommar i Luleå.

 
Men varför inte? Jag passar av förekommen anledning på att visa lite bilder från en av våra nordligaste städer - Luleå - när jag ändå är i farten och har bilderna uppe på datorskärmen. Och anledningen till det, kan jag inte riktigt berätta, men visst är det en vacker stad! En stad jag aldrig tidigare besökt men fick möjligheten under några dagar i augusti att frottera mig vid den norrländska kusten. Helt underbart och jag fick med mig många härliga uppleverlser därifrån - både miljömässigt och socialt. 
Hade haft en helt annan uppfattning om hur Luleå skulle te sig, och glatt överraskad över den exotiska känsla som spred sig i kroppen...haha! Hit återvände jag gärna.
 
 
 
 
 
Vi tog en cykeltur runt stan och jag hade den bästa guiden i H, som bott här i drygt tjugo år!
 
Tillbaka i skåne och och november och black friday, känns det tacksamt att blicka tillbaka på sommaren som gick och jag är glad för alla energiskapande ögonblick som jag kan dra med mig in i mörkaste vintern. Och det bästa av allt: Det kommer fler somrar!
 
På tal om Black Friday så överfylls min mobil av sms från säljstinna butiker och företag som vill få min uppmärksamhet. De har de inte så mycket för. Tycker mest det känns stressande och värjer mig från att dras med i någon köphysteri så här innan jul. Fick ett intressant uppslag dock som jag tror jag kan dra ekonomisk nytta av och i kväll ska jag ägna mig åt lite julklappstillverkning. Vet att jag skriver kryptiskt, men kan inte avslöja för mycket här som ni förstår. Och så ska jag baka till en julmarknad som jag ska medverka i under morgondagen. Rätt mycket att stå i alltså denna fredag,
Men första lite skön lunchtid och umgänge med min H.
 
Trevlig helg till er alla!
 
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben