Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Efter festen!

 
Neeej! Inte än....inte va slut...bara en liten stund till!!
Jag pratar om helgen. Om känslan den lämnat kvar här i söndagskvällen vid köksbordet. Med den tomma tystanden som upptår när allt gått i en farlig fart, man upplevt, känt och haft en himla massa kul. Jag vill hålla den kvar. Bara en liten liten stund till.
 
Men. Som någon klok sa. Det kommer fler. Fler helger att frossa runt i. Fler helger att umgås. Att Älska. Att leva i.
 
Som ni förstår har jag haft det bra. Om än intensivt - så bra. Harry Potterkalaset blev en succe och hela hemmet förvandlades av äldsta dottern och hennes väninna till en Hogwartsslott full med elever från olika elevhem. Det bjöds på tävlingar och Bertie Botts Beans, på buffe och honungsöl och skattjakter och chokladfrossa. Precis så som sig bör på ett Harry Potterkalas. Ett kalas som hänger sig kvar här hemma på väggar, dörrar, golv och tak  och med olikfärgade bönor med smaker man inte vill veta av all over the place. Ett kalas som tar lite tid att smälta och.... som jag missade större delen av.
 
 
 
Honungsöl i form av äppelmust och vispgrädde.
 
 
Själv gjorde jag mig så fin jag kunde i kaoset av ett förberedande-och snart-börjande-kalas och drog iväg till Malmö....
 
 
...för att lyssna på denna emineta kvinna...
 
 
Lena Philipssonsom levererade det mesta av det bästa och som jag skulle kunna ägna ett helt inlägg åt.
En fantastisk show!
 
 
Och sen landade jag sent om sider hemma till ett rengjort kök och välordnat bo. Ja...ni förstår hur bra jag har det!
 
Som brukligt är på söndagskvällar är jag alldeles för trött för att göra några längre utsvävningar i ord och bild och får därför anledning att återkomma till helgen i veckan. För nu måste jag ladda om. Falla för påtryckningar som att massera en son. Dricka lite te. Äta godisrester och framför allt: Sova!
 
Hörs igen.
Kram Cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben