Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

När vägen går mot Mölle.

 
Rakt in i höstprakten.
Så kan man sammanfatta dagens utflykt till Ransvik/ Mölle. Mina gamla hemtrakter bjöd på fantastiskt höstväder, färgsprakande trädstammar längs slingrande vägar, hisnande utsikt längs knivskarp horisont, sand och klippor längs en omväxlande kustremsa och frisk havsluft. En vacker dag helt enkelt.
 
 
Vackra Mölle.
 
 
 
Ransvik.
 
 
 
 
För att inte upprepa mig alltför mycket, har helgen sprungit iväg alldeles för snabbt. Det blir ju så när man har det bra. H och jag har varvat praktiska och delvis jobbrelaterade göromål med sköna stunder, god mat och umgänge med ungdomarna här hemma. I går kväll firade vi halloween med att laga god mat, tända en ansenlig mängd stearinljus, göra pumpalykta och baka halloweenpimpade kanelbullar. Kanske inte i den ordningen men stämningen fanns där. Mys.
 
Tidigare i kväll vinkade jag av H vid stationen i Lund, med ett: Vi ses på onsdag. Nu väntar nämligen ett skönt och välbehövligt lov och en förestående Stockholmsresa. Men först ska jag kampera mig med mina söner härhemma. En omorganisation av rumsfördelningen ska verkställas. Bland annat.
 
Kram Cecce
 
Y
Kommentar postad
Sista bilden och 3:e sista, den vi havskanten, är superfina nästan magiska! 👏 Ha en riktigt go Stockhomshelg! Hälsa till H, skulle vara trevligt att ses igen! Kramiz!
Svar: Tack:-)!!Ja! Det hade varit trevligt! Vi kan kanske ses i Malmö någon helg framöver!?
Kram:-)
cecce

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben