Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Besök på Vaxholms hembygdsgård och café!

 
Tisdagen simmar på med vackert höstväder och full rulle i vardagsaktiviteterna. Allt är som det ska - det vill säga, inga oönskade överraskningar i livsflödet så här långt. Det tackar jag för.
 
Kom på att jag inte visat er alla bilder från vårt besök på Vaxholms hembygdsgård och cafe, där vi var för några helger sedan. En positiv och minnesvärd upplevelse som jag har skrivit mer om i detta inlägg.
Speciellt glada blev vi för att hitta även helt mjölkfria alternativ i bakelseutbudet! Applåd för det - då det tyvärr inte alltid finns med i kakmenyerna på kafeer och bagerier. H åt en fantastiskt god citronmarängpaj - bakat helt utan smör, mjölk eller grädde och det fanns även fler alternativ.
 
 
 
 
 
 
 
Som ni ser - en underbar höstdag då vädret lämpade sig för att slå sig ner i trädgården, precis intill vattnet. En underbar miljö för kafe om ni frågar mig. Det är oftast helhetsupplevelsen som räknas.
 
 
 
Jag åt en god halloncheesecake! Det var inte helt lätt att välja ut något från de dignande kakfaten vill jag lova men till slut föll ögonen på denna rosa skapelse. Len och frisk på samma gång!
 
Om vi får tillfälle i höst åker jag gärna tillbaka till hembygdsgården i Vaxholm och rekommenderar alla er som har möjlighet till ett besök.
 
Hoppas ni alla har en fin liten tisdag att spendera!
Kram Cecce
 
 
 
 
 
 
 

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben