Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Helgen i en husbil.

 
Klockan är sju på morgonen och jag vandrar i soluppgången på heden vid Haväng utanför Kivik. En magisk morgon!
 
 
 
Lite morgontrött och något kylslagen men tagen av allt det vackra och storslagna....
 
 
Åh...jag har haft en fantastisk helg! En sådan där helg där munnen onekligen intar formen av ett leende vid bara tanken på alla uppleveser, vyer och möten. 
Jag och H bestämde oss för ett tag sedan att prova det här med husbil och hyrde i helgen en tjusig sak...en Kabe Travelmaster, styrde kosan ner mot Österlen, slog läger vid Haväng strax utanför Kivik och mötte solnedgång och soluppgång med utsikt över fälten med betande får och ett brusande hav. Så magiskt vackert att det är svårt att beskriva i ord. Så här i söndagskvällen...med alla bilder och fotografier framför mig på datorskärmen är det svårt att värja sig från tacksamheten över det jag fått uppleva och jag tänker att det inte är sista gången H och jag tar oss ut med en husbil. Så klart finns det mycket att berätta, men ikväll är jag alldeles för trött. Det får räcka med detta avtryck från helgen. På återseende i veckan då jag ska berätta mer.
 
Nu ska jag försöka ställa om till måndag och ny arbetsvecka.  Kanske är det så att det är de tvära kasten som gör livet. Om inte annat mer spännande och nervkittlande!
 
 
Hoppas ni alla haft en solig och behaglig helg!
 
Kram Cecce
Kommentar postad
Men så mysigt. Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben