Kakor & Drömmar

Med fokus på livets goda

Höstfint på balkongen!

 
Måste ju visa vad jag fick i helgen! Ett önsketräd - som H så vackert har döpt det till. Och det är faktiskt så att jag gått och önskat mig trädet sedan någon gång i våras då vi var inne på Bauhaus i något annat ärende och mina ögon föll på trädet med ledljus - en kitchig detalj på min då skrala och växtlösa balkong. Nu blev det inget köp den gången, men trädet har funnits med på önskelistan sedan dess alltmedan balkongen utrustats med både EU-pallssoffa och gröna växter.
 
I lördags blev det ett nytt besök på Bauhaus, återigen i ett annat ärende. Och. Trädet stod kvar, som ett enda kvarvarande exemplar i en avskalad sommarmiljö, som nu skulle lämna plats för julen. H var snabb nog att uppfatta mina suktande blickar och prutade i ett nafs ner priset till hälften och innan jag riktigt fattat vad som hänt stod jag med ett dekorationsträd med ledljus i näven. Hurra och Tack! Som ni ser blev det precis så bra som jag tänkt och en ny oas och myshörna på balkongen är född. Perfekt att njuta under kommande höstliga kvällar.
 
 
 
 
Jag lär inte bli ensam här om kvällarna! Rebecca har redan installerat sig i sin nya favvoplats.
Jag fick även hjälp av H med att sätta upp böljande tyg för att dölja den gula tegelväggen bakom soffan. Visst blev det fint? 
Jag är i alla fall nöjd och kommer säkerligen uppleva många mysiga stunder i skenet från Önsketrädet.
 
Y
Kommentar postad
Önsketräd, mysträd och julträd på en och samma gång! Inte dåligt! Trevligt på hela balkongen! Inte är det som jag minns det! Kram❣️
Kommentar postad
Men åh så fint det var! Och vad smart med tyget! Jag har precis som du en myshörna på balkongen med pallar. Så fint med alla olika kuddar också.... Jag har bara kuddar i en och samma färg. KRAM
Eva N
Kommentar postad
Så fint med önsketrädet!
Kommentar postad
Ser super mysigt ut. Kram Anette

DESIGN SKAPAD AV


bloggdesign av FormaWebben